תפריט לדוגמא

ארוחה ראשונה

ביצה קשה = 100  קלוריות
חצי קופסא קוטג = 100  קלוריות  או יוגורט או טונה במים
ירקות ללא רוטב  =  100 (רוטב אפשרי  כף גבינה לבנה או  כף יוגורט )
 סה"כ קלוריות לארוחה – סדר גודל של 300 , 400  קלוריות זה טוב לארוחה ראשונה

 
ארוחה שניה

תבשיל ירקות                             200  קלוריות (בישול במעט שמן)
מרק                                         200 קלוריות
לבחירה מנה בשרית אחת
אפשרויות :
קופסא טונה במים                     120  קלוריות
פרפר חזה עוף (בערך 200 גרם)  300 קלוריות
עוף צלוי קנוי רצוי לאכול פרפר אחד של חזה יש קצת יותר שמן  350 קלוריות
דג במשקל בערך של 150 גרם  ללא טיגון או ציפוי.
וכמובן סלט חי
סה"כ לארוחה שניה בין  700 ל 900  קלוריות
 

ארוחה שלישית

ארוחה שלישית צריכה להכיל כמות קלוריות שמתאימה לקלוריות היומיות שמותר לכם.
לפני ארוחה שלישית עשו חשבון כמה קלוריות נשארו לכם להיום ואיכלו בהתאם.
עשו בחירה בין :
פרי 1   -    בערך 150 קלוריות
יוגורט  דל שומן  - 60  קלוריות
פרוסת לחם עם גבינה או ריבה דאיט – בסביבות  100  קלוריות
תבשיל פחמימתי כמו ספגטי או אורז (כוס מבושל )- בסביבות 200 קלוריות
מרק  -  200   קלוריות
ירקות סלט או מבושלים רצוי פחות תפוחי אדמה, גזר ,וסלק .
 
אם תשמרו על אי אכילת פחמימות עד הערב לא תהיו כל כך רעבים.
זה ייקח זמן עד שהגוף יגיב אבל עם הזמן הרעב יהיה חלש יותר ופחות תחפשו לנשנש.
 
כנסו לסדר יום   והכינו לכם סדר יום ותפריט מדויק .
מאמץ קטן  לאחר מכן הכל יהיה לכם מסודר לתקופה ארוכה.
וכמובן כנסו בכוח  לסדר היום הזה ולתפריט.
 
זה נראה מסובך....אך אם תסדרו את הדברים פעם אחת !
חיזרו כל יום על אותם המוצרים ועל אותם הכמויות  בארוחות .
אתם מסודרים לזמן ארוך ללא בלבולי מוח וספירת קלוריות !

 
                                                                        תפעלו נכון תגיעו להישגים מדהימים !!


                                        רישמו לכם את התפריט בצורה מדויקת על דף ניר  ונסו לעמוד בכל דרישות התפריט .

                                           אפשר להוסיף במשך היום לעיסה של מסטיק ללא סוכר וסוכריות ללא סוכר.


                                                                                                                                 בהצלחה !!