איך מארגנים אוכל זמין?

איך מארגנים אוכל זמין ?

לאחר שאירגנתם לעצמכם את
סדר הארוחות,
את התפריט שמתאים לכל ארוחה.
ואתם פותחים בדיאטה בעוד כמה ימים

אתם עושים קניות . שלא יחסר שום מוצר מהרשימה המותרת בתפריט .
ומתחילים לארגן את המוצרים והתבשלים ליום הראשון של הדיאטה.

חשיבות רבה יש להתארגנות יום קודם !!
מהרגע שאתם קמים ומתחילים  את סדר היום הידוע מראש והקבוע
ואתם  יודעים בדיוק מה אתם אוכלים בכל ארוחה וכמה
והאוכל מוכן לכם...אתה נמצא במצב שאתם תצליחו בדיאטה.
ברגע שאתם יודעים  מה אתם אוכלים והאוכל מוכן אתם פחות מתפתים לדברים אחרים.
שלא מוצאים מה לאכול אוכלים את הדברים המשמנים ביותר כי הם זמינים.

לכן דאגו יום קודם להכין את כל מה שאתם יכולים לאכול למחרת.
עשו זאת יום יום הכינו את כל המוצרים והתבשלים שאתם  צריכים ליום המחרת.

איך עושים את זה ?

יום קודם :

קחו סלסלה ושימו בה את כל המוצרים שמותר לכם לאכול ביום למחרת
בכמות הנכונה לפי מס הקלוריות המותרות לכם.. והשיארו במקרר.

בשלו יום קודם את הארוחה החמה שלכם .
יכולים לבשל כמות לכמה ימיים  זה לקל עליכם מאוד !

והכי חשוב שייטפו את כל הירקות והיכנסו למקרר.
חשוב שהירקות יהיו זמינים שטופים ובסלסלה פתוחה .
שיהיה אפשר בכל רגע לשלוף ולנשנש.

הכינו לכם בכמות גדולה ירקות נוקשים חתוכים שיהיה בכל מקום נגיש לחטיפה מידית.
הירקות הטובים ביותר פלפל אדום, קולרבי, שומר, מלפפון ירוק (גזר קצת פחות טוב )

הכינו לכם בקופסאות את האוכל שאתם לוקחים אתכם לעבודה.
מלאו קופסא מלאה בירקות חתוכים נוקשים גם לעבודה.

שאתם בבית איכלו רק את מה שנשאר בסלסלה של אותו יום
מעבר לזה איכלו רק את הירקות הנוקשים כמה שאתם רוצים.

כל יום לפני השינה בידקו טוב שאתם מוכנים ליום המחרת
התארגנו היטב לקחת איתכם את האוכל לעבודה.
ואם אתם קונים אוכל מוכן דעו בדיוק מה מותר ואיפה לקנות.

אפשר לקנות

טונה במים -אפשר לאכול את כל הכמות
עוף צלוי בגריל -בעיקר את החזה כמות של פרפר אחד
צנצנת גפילטפיש- קציצה אחת או שתיים
גבינה לבנה
יוגורט
קוטג
וכו......
עשו את חשבון הקלריות כדי לדעת כמה אתם אוכלים בכל ארוחה.

רצוי ביותר לחזור יום יום על אותו התפריט באותם הכמיות ,זה יקל עליכם מאוד !

ככל שתחזרו על אותו תפריט, תיכנסו לשגרה קלה ביותר ללא חישובים מיותרים.


                                                        בהצלחה !